Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Face Cleansing Routine (#Gigi)

      Γεια σε όλους ! 


Σε αυτό το post θα σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του προσώπου μου.
Ο τύπος του δέρματος μου είναι κανονικό προς λιπαρό στην ζώνη " Τ " .
Τα προϊόντα που θα δείτε είναι κατά βάση από την Avon. Ας ξεκινήσουμε!!!!

                                   1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.

  Προσωπικά χρησιμοποιώ δύο είδη καθαρισμού, έναν δυνατό και έναν πιο ήπιο.
Αρχίζω με τον ήπιο καθαρισμό που λέγεται  Αvon Care 3 in 1 και όπως λέει και η ονομασία του είναι 3 σε 1, καθαρισμός, ενυδατική και toner μαζί. Είναι σε μορφή κρέμας με ελαφρύ δροσερό άρωμα και περιέχει αλόη και ginger. Καθαρίζει καλά την επιδερμίδα και ενυδατώνει αρκετά όποτε δεν είναι αναγκαία η χρήση ενυδατικής μετά τον καθαρισμό. Επίσης είναι κατάλληλο για ντεμακιγιάζ. Είναι 200ml και μου κόστισε γύρω στα 3€ αν και η τιμή του ποικίλει.
  Και πάμε στον πιο δυνατό καθαρισμό που ονομάζεται Garnier Pure. Είναι σε μορφή gel
και έχει ως βάση του τον ψευδάργυρο, καθαρίζει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Σε πολύ ξηρές επιδερμίδες μπορεί να εμφανίσει επιπλέον ξηρότητα οπότε έχετε κατά νου την πληροφορία αυτή.Κοστίζει γύρω στα 6.00€ και είναι 200ml.



2. FACE SCRUB


Για scrub χρησιμοποιώ το Perfectly Purifying της Avon από την σειρά της Planet Spa.
Έχει σαν βάση του άλατα από την νεκρά θάλασσα. Βοηθά στην αφαίρεση των ακαθαρσιών και της λιπαρότητας αφήνοντας καθαρή και απαλή την επιδερμίδα. Το άρωμα του είναι ελαφρύ και αναζωογονητικό. Έχει μέτριους κόκκους και είναι ιδανικό για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες! Η ποσότητα του είναι 75ml και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 5.00€.





3.ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Χρησιμοποιώ 3 διαφορετικές μάσκες. 
Η πρώτη είναι για βαθύ καθαρισμό και το όνομα της είναι Planet Spa dead sea minerals και (κλασσικά) είναι από την Avon! Ουσιαστικά είναι μια λάσπη καθαρισμού για το πρόσωπο. Το χρώμα της είναι γκρι σκούρο και ναι θα είστε λίγο αστείοι όταν την φοράτε χεχεχε... Παρόλα αυτά κάνει πολύ καλή δουλειά ! Αφήστε την 10 λεπτά στο πρόσωπο (μετά τον καθαρισμό) και θα δείτε ορατά αποτελέσματα.
(75ml 5.90€)


Δεύτερη είναι μια μάσκα καθαρισμού πάλι, μόνο που αυτή την φορά είναι μάσκα που αφαιρείται σαν film. Από την σειρά Planet Spa της Avon η Egyptian Secrets peel off face mask με εκχύλισμα κρίνου. Εφαρμόστε την στο πρόσωπο σας, αφήστε να γίνει film (20 λεπτά περίπου) και τραβήξτε την. Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει αισθητά καθαρή την επιδερμίδα.
(75ml 3.90€)



Και τέλος μια μάσκα ενυδάτωσης Avon planet spa Heavenly  Hydration με βάση το λάδι ελιάς.
Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Εφαρμόστε για 20 λεπτά και βγάλτε την με νερό. Το άρωμα της είναι απίστευτο !
(75ml 3.90€)

Αυτή είναι η ρουτίνα μου εβδομαδιαίως.














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου