Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου - October Favourites (#Fifi)

Γεια σας κορίτσια !
Ξέρω άργησα να κάνω κάποιο post αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν. Δεν έχετε παράπονο όμως σας κρατούσε ενήμερες-ους ο Gigi .. !
Ας μην πολυλογούμε άλλο. Όπως λέει και ο τίτλος σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ για τον μήνα Οκτώβριο !
Είναι προϊόντα μακιγιάζ κατά βάση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν !

1. Skin So Soft Endless Touch (Avon)

Για την ενυδάτωση του σώματος μου χρησιμοποίησα το ενυδατικό δίδυμο (κρέμα - gel)  Endless Touch απο την Avon. Χαρίζουν 48ωρη ενυδάτωση και έχουν ως βάση το έλαιο argan. Το άρωμα τους είναι δροσερό, καλοκαιρινό και θυμίζει κίτρο. Απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή. Είναι στα 200ml η κάθε μια και κοστίζουν 14.00€ περίπου και οι δυο.



2. Secret Fantasy Star ( Avon )


Λατρεμένο άρωμα για αυτό το μήνα είναι το Secret Fantasy Star από την Avon. Ένα έντονα φρουτένιο - λουλουδένιο άρωμα σε ένα άκρως κοριτσίστικο ροζ μπουκαλάκι με κρεμαστό μεταλλικό αστεράκι.
Ανοίγει με εσπεριδοειδή και δαμάσκηνο ακολουθούν γιασεμί και παιώνια και τελειώνει με σανδαλόξυλο. Ένα πολύ γλυκό άρωμα για τις πρωινές και απογευματινές ώρες με μέτρια προς καλή διάρκεια. Μου κόστισε γύρω στα 12.00€

                                                 

3. Avon Ideal Flawless BB cream.


Για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου εξάντλησα την BB cream της Avon. Έχει μέτρια προς καλή κάλυψη, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα. Η διάρκεια του είναι καλή. Αφήνει ματ αποτέλεσμα. Δεν μου προκαλεί λιπαρότητα, η επιδερμίδα μου είναι ελάχιστα λιπαρή.
Η απόχρωση που χρησιμοποιώ είναι η Ivory μιας και είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη. Η ποσότητα του είναι 30ml και κοστίζει 10.00€ .




4. Avon Mega Impact -Berry electric


Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά παρόλα αυτά προτίμησα πιο ανοιχτές αποχρώσεις για τα μάτια μου. Η διπλή παλέτα Berry Electric της Avon με κάλυψε απόλυτα. Ένα απαλό μεταλλικό περλέ ροζ σε συνδυασμό με βαθύ ματ μοβ με βοήθησαν να κάνω το απογευματινό μου μακιγιάζ.
Έχουν καλή απόδοση και διάρκεια. Κόστισαν κάπου στα 6.00€.




5. Super Shock mascara (Avon)


Για πυκνές - έντονες - γεμάτες - μακριές βλεφαρίδες με βόλεψε η Super Shock της Avon.
Το βουρτσάκι της είναι λαστιχένιο με πολλές μικρές τριχούλες που βάφουν ξεχωριστά κάθε βλεφαρίδα. Το απόλυτο μαύρο σε ένα τέλειο ροζ μπουκαλάκι. Δεν είναι αδιάβροχη παρόλα αυτά έχει τέλεια διάρκεια και το αποτέλεσμα της είναι μοναδικό. Δεν αφήνει κόμπους και είναι αρκετά buildable. Είναι 10ml και κόστισε 12.00€




6. Avon Colortend Eyeliner


'Ενα eyeliner με τρομερά βολικό πινελάκι για λεπτές γραμμές. Γράφει πολύ καλά και έχει έντονη απόδοση. Κρατά πολύ αλλά σπάει εύκολα μετά από ώρα. Είναι 3ml και αρκετά οικονομικό μόλις 3.90€. Η απόχρωση είναι το zebra black.


7.Ultra Colour Rich (Avon).


Για τις πρωινές μου εξόδους ένα γαρυφαλλένιο ροζ τόνισε τα χείλη μου χωρίς να τα κάνει έντονα.
Το ultra colour rich στην απόχρωση Carnation ενυδάτωσε και χρωμάτισε τέλεια τα χείλη μου με ελάχιστα σατινέ (σχεδόν ματ) αποτέλεσμα.
 Κατάλληλο για τους λάτρεις των nude pink αποχρώσεων. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή και κοστίζει  9.00€.





8. Fashion Make Up


Για κάτι πιο έντονο στα χείλη χρησιμοποίησα ένα έντονα shimmering κραγιόν σε ένα τέλειο φούξια χρώμα με μοβ shimmer. Αρκετά ενυδατικό και πολύ οικονομικό μόλις 2.30€. Είναι το νούμερο 05 από την εταιρία Fashion Make Up. Η διάρκεια του είναι ικανοποιητική και το άρωμα του σκέτη φράουλα ! Δοκιμάστε το !

 



9. Maybelline Color Show .


Ένα τέλειο μανό που θα αφήσει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς. Γράφει ΥΠΕΡΟΧΑ και κρατά πολύ ! Στεγνώνει γρήγορα και έχει λαμπερό αποτέλεσμα. Η απόχρωση που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό είναι 677 blackout . Είναι 7ml και μου κόστισε 3.70€ σε έκπτωση.


10. Sephora Make Up Palette.






Τέλος για το μακιγιάζ μου χρησιμοποίησα την λατρεμένη φουλ εξοπλισμένη παλέτα απο Sephora (δώρο του Gigi <3 ).. Περιέχει 33 σκιές άλλες shimmering άλλες σατινέ άλλες ματ,12 lip gloss, 3 eyeliners ,4 ρουζ και 2 bronzer. Τέλεια  χρώματα, τέλεια διάρκεια και απόδοση. Μέχρι και 2000 make up looks. Κόστισε 30.00€ .



Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα Οκτωβρίου κορίτσια . Ελπίζω να σας άρεσαν και εσάς! Μέχρι το επόμενο post kisses & hugs! Fifi !






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου