Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Pin up make up look (#Gigi)

Γεια σε όλους !
Ελπίζω το post μου να σας βρίσκει όλους καλά !
Τα Χριστούγεννα είναι προ πυλών για αυτό και αποφάσισα να σας δείξω ένα μακιγιάζ το οποίο μπορεί να φορεθεί άνετα αυτές τις εορταστικές ημέρες. Είναι ένα πολύ εύκολο μακιγιάζ που σε λίγα βήματα θα έχετε ολοκληρώσει !

Θα χρησιμοποιήσω τις νέες σκιές της Εssence 3D στην απόχρωση Irresistible chocolates ! Μια διπλή σκιά που θα βολέψει πολλές στο να κάνουν από ένα απλό ως ένα πιο βραδινό μακιγιάζ.
Να σημειώσω πως οι σκιές έχουν σατινέ τελείωμα και δουλεύονται πολύ καλά είτε με πινελάκι είτε με το δάχτυλο ! Καλής διάρκειας και πολύ καλή απόδοση χρώματος.
Αρκετά με τα λόγια πάμε στο tutorial !





Βήμα 1.
Αφού έχω τελειώσει με τις φωτοσκιάσεις και την κάλυψη του προσώπου περνάω βάση για σκιά στα μάτια και τοποθετώ με ένα flat πινελάκι την πιο ανοιχτή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Βήμα 2.
Με ένα φουντωτό πινελάκι παίρνω την πιο σκούρα σκιά της παλέτας και δίνω βάθος στο μάτι τονίζοντας την κόγχη του ματιού και σβήνοντας προς τα μέσα .

Βήμα 3.
Με την πρώτη σκιά που χρησιμοποιήσαμε σβήνουμε την σκούρα σκιά ώστε να μην φαίνεται έντονα τοποθετώντας τη κάτω από το φρύδι με το ίδιο φουντωτό πινέλο από πριν και δουλεύουμε καλά.

Βήμα 4.
Τελειώνουμε με μια στρώση eyeliner ( εδώ έχω χρησιμοποιήσει ένα της Erre Due ) highlighter κάτω από τα φρύδια, μάσκαρα ( Drama από Avon) και ένα κόκκινο κραγιόν της επιλογής σας (Maybelline Ruby Star ).





Αυτό ήταν το μακιγιάζ για σήμερα !
Εύχομαι να σας αρέσει !

Kisses & Hugs Gigi <3






2 σχόλια: