Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Vera Valenti Valetta Eyeshadow - Pink (#Gigi)

Γεια σε όλους !

Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για την Vera Valenti μια Ισπανική εταιρία την οποία βρίσκουμε στα καταστήματα 1€ . Έχει πλήρη γκάμα καλλυντικών και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως έχει και διάφανη μάσκαρα (κάτι που έψαχνα και δεν έβρισκα ούτε στα Hondos). Αρκετοί δυσανασχετούν στην ιδέα το ότι κάτι που θα φορεθεί στο πρόσωπο κοστίζει μόνο 1€ διότι οι περισσότεροι ζούμε με το μότο "το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά", δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω γιατί και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να σας δείξω ενα make up tutorial με την παλέτα Vera Valenti Valetta Eyeshadow - Pink για να δείτε ότι τελικά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Το μακιγιάζ αυτό είναι κατάλληλο για ανοιχτόχρωμα δέρματα. Να προσθέσω ότι οι σκιές έχουν αρκετά καλή απόδοση είναι σταθερές και έχουν ελαφρύ γλυκό άρωμα. Ελπίζω να σας αρέσει.



1. Χρησιμοποιώ την πιο ανοιχτή σκιά της παλέτας (1.) για να τονίσω την εσωτερική πλευρά των ματιών ώστε να κάνω το βλέμμα πιο ανοιχτό και πιο φωτεινό.

2. Στο κινητό βλέφαρο χρησιμοποιώ δύο σκιές αρχικά την έντονη ροζ και την σβήνω με την πιο ανοιχτή (2.)

3. Για να δώσω βάθος και ένταση στο μάτι παίρνω την σκούρα μοβ σκιά της παλέτας (3.) και αφού την τοποθετήσω την σβήνω προς τα πάνω με ένα φουντωτό πινελάκι.

4. Τέλος για να ομογενοποιήσω το ολικό αποτέλεσμα παίρνω την παλ ροζ σκιά (4.) και σβήνω προς τα πάνω. Επίσης βάζω και λίγο κάτω από το φρύδι για να δώσω ύψος.
Λίγο μολύβι, μάσκαρα και έτοιμο !








Hope you like it... ! Kisses Gigi ... <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου