Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Sephora Make up Palette Tutorial (#Gigi)

Γεια σε όλους !

Βροχή σήμερα και αφού θα κλειστούμε μέσα είπα να κάνω κάτι δημιουργικό.
Αφού μετά από πολύ πίεση η Fifi δέχτηκε, αποφάσισα να δοκιμάσω στα μάτια της ένα μακιγιάζ με την παλέτα από Sephora. Την παλέτα και λεπτομέρειες θα βρείτε στο blogpost της Fifi για τα αγαπημένα του μήνα Οκτωβρίου.
Enjoy !!!




1. Αφού περάσουμε την βάση μας στα μάτια με ένα πινέλο τοποθετώ την λευκή shimmering σκιά (1.) στην εσωτερική πλευρά του ματιού για να δώσω φωτεινό αποτέλεσμα στο βλέμμα.

2. Τοποθετώ με το ίδιο πινέλο την έντονη πορτοκαλί σκιά απο την παλέτα (2.) [ Ο φωτισμός στην πρώτη φωτό δεν δείχνει ακριβώς το χρώμα της σκιάς. Η απόχρωση είναι όπως ακριβώς φαίνεται στο μάτι]. Την τοποθετώ ταμποναριστά για να μου δώσει έντονο χρώμα και την σβήνω προς τα πάνω με ένα φουντωτό πινέλο.

3. Με την καφέ σκιά (3.) και με ένα φουντωτό πινελάκι δίνω βάθος τονίζοντας την κόγχη του ματιού και για περισσότερη ένταση στο βάθος τονίζω με την πιο σκούρα καφέ σκιά (4.) Με ένα blending brush ομογενοποιώ όλες τις σκιές σβήνοντας προς τα επάνω.

4. Για να μαλακώσω το αποτέλεσμα με το ίδιο φουντωτό πινέλο σβήνω χρησιμοποιώντας μια shimmering nude ροζ σκιά (5.) ανακατεύοντας μέχρι το ύψος του φρυδιού.

5. Τοποθετώ highlighter κάτω από τα φρύδια μια έντονη γραμμή μαύρου liner και δύο στρώσεις από μάσκαρα. Το μακιγιάζ αυτό είναι κατάλληλο για καστανά μάτια και ανοιχτά δέρματα. Οι κοκκινομάλλες θα το απογειώσουν ταιριάζοντας το με ένα πορτοκαλί - κοραλί κραγιόν ή gloss.

Αυτό ήταν το μακιγιάζ ! Ελπίζω να σας αρέσει ! Kisses <3







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου